Start

Climax Colleges

Climax Colleges zijn zes masterclasses die parallel lopen aan de televisieserie 40 dagen zonder seks.

In 24 videocolleges zoeken we naar antwoord op de vraag: hoe krijg ik een gezonde relatie en wat is dan de beste seks?

Seks en intimiteit worden besproken op een fundamenteel niveau.

Stel je vragen over seks en relaties via WhatsApp aan een deskundige

Tijdens de zes weken dat de uitzending loopt (17 oktober - 28 november 2017) zit er fulltime een team klaar om jouw vragen over relaties of je seksleven te beantwoorden. Alle vragen kunnen gesteld worden in de chat. Voel je helemaal vrij, je verplicht je tot niets!

Wil je een vraag stellen en in gesprek gaan met een deskundige? Stuur dan een berichtje naar het volgende nummer: 0683807146 (eerst even het nummer in je telefoon zetten).

Of gebruik deze knop om direct WhatsApp te openen:

0683807146

Soms krijg je niet direct antwoord, maar het komt wel!

Disclaimer WhatsApp

Doel

  • Met het aanbieden van WhatsApp-contact wil de Evangelische Omroep mensen inspireren en helpen om te groeien in een goed seksleven en bij het maken van gezonde keuzes rondom seksualiteit en relaties.

Vorm

  • De 40 Dagen Zonder Seks WhatsApp biedt aan: persoonlijk contact met deskundigen over jouw vragen, persoonlijke situatie of ‘eigen 40 dagen’.
  • Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten door ‘STOP’ te sturen naar het 40 Dagen Zonder Seks WhatsApp-nummer.

Voorwaarden persoonlijk WhatsApp-contact

  • De 40 Dagen Zonder Seks app is 24 uur per dag bereikbaar tijdens de uitzendweken, dat wil zeggen tussen 18 oktober 2017 en 20 november 2017.
  • De Evangelische Omroep heeft de medewerkers van Stichting Chris en Voorkom! (Chris) gevraagd om de persoonlijke WhatsApp gesprekken te voeren. Chris biedt kinderen, jongeren en ouders een luisterend oor, bemoediging en deskundig advies via onder meer chat en e-coaching.
  • De medewerkers van Chris reageren binnen 72 uur op je appje. Ben je toevallig tegelijk op WhatsApp, dan zul je wellicht op dat moment real time over en weer appen.
  • De Evangelische Omroep en Chris bewaren de app-gesprekken voor onderzoek naar thema’s en onderwerpen die ter sprake komen als ook voor het opleiden, coachen en evalueren van haar medewerkers. Privé-gegevens, persoonlijke informatie of persoonsgegevens worden vanzelfsprekend niet openbaar gemaakt.
  • WhatsApp zelf verzamelt behalve mobiele nummers, geen overige gegevens van contacten uit de contactenlijst van de gebruikers. De inhoud van berichten wordt bovendien niet gekopieerd, bewaard of opgeslagen door WhatsApp, aldus WhatsApp in hun Privacy Notice.
  • De keuzes die gemaakt en acties die ondernomen worden naar aanleiding van deze coaching via WhatsApp, blijven altijd eigen verantwoordelijkheid. Zowel de Evangelische Omroep als Chris kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.